Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Masaj

Indubitabil, masajul are efect asupra psihicului nostru. Cu ajutorul lui se indeparteaza tensiunea generata de mintea preocupata constant de probleme. Prin masaj se detensioneaza musculatura, detensionare ce induce relaxarea. Aceasta conduce la eliberarea emotiilor reprimate. Durerile de cap, insomnia, tulburarile digestive inclusiv constipatia, artrita, astmul, sinuzita, precum si durerile minore sunt citeva din problemele care se amelioreaza in urma terapiei prin masaj.

NOU! MASAJ  CU  BETE  DE  BAMBUS

Bambusul este lemnul cu ” viata vesnica”, acesta avand capacitatea de a absorbi apa din imprejurimi si a se hranii in continuu, chiar si dupa ce a fost taiat. In China bambusul simbolizeaza tinerete vesnica, putere, prosperitate si pace.Betele de bambus sunt un   accesoriu de masaj excelent, avand rezultate mult mai rapide decat masajul clasic.

bambus1

Efectele masajului cu bambus :

– netezirea si uniformizarea srtatului de piele, efect de lifting;

– micsorarea circumferintei corporale si disparitia grasimilor;

– diminuarea si chiar disparitia celulitei si a vergeturilor;

– intensificarea microcirculariei sanguine;

– detoxifierea organismului    prin drenaj limfatic;

– fermitate, relaxare.

Masajul cu bambus este un masaj pentru bunastare, un tratament ideal  atat pentru  femei cat si pentru barbati.

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare este un masaj al intregului corp, care are drept scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculara ce induc o stare de bine generala. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. Masajul de relaxare este unul bland, astfel incat ne putem lasa corpul „sa pluteasca”. Masajul de relaxare se efectueaza, de regula, cu uleiuri sau creme parfumate, care stimuleaza starea de bine si relaxarea. De asemenea se reduce nivelul hormonilor de stres ce pot produce dezechilibre ale sistemului imunitar.

Masaj anticelulitic

Masajul anti-celulitic este una dintre cele mai bune solutii pentru a  scapa de celulita, de asa numita “coaja de portocala”. Prin acest tip de masaj se actioneaza local, adica in zonele afectate de celulita. Aceste zone sunt: solduri, coapse, fese, abdomen, brate. Se folosesc creme sau uleiuri specifice ce ajuta la obtinerea efectelor dorite.
Prin masajul anticelulitic se actioneaza insistent, uneori chiar dureros, asupra zonelor afectate de celulita.

masaj-anticelulitic

Masaj terapeutic

Caram sacose grele cu cumparaturi de la magazin acasa. Stam cateva ore bune la birou in fata calculatorului intr-o pozitie incorecta, uneori stam mult in picioare. Seara ne trezim cu dureri de spate, maini, picioare. In astfel de cazuri cel mai bun remediu este un masaj, unul terapeutic.
Masajul terapeutic se ocupa in mod special de locurile dureroase, el fiind o adevarata binefacere pentru intregul nostru organism.
Acest tip de masaj poate fi folositor in cazul traumatismelor de orice fel. Daca il combinam cu aromoterapie, reflexologie sau bioenergie, si daca sedintele de masaj se fac regulat, vindecarea va fi grabita si organismul va fi mai relaxat.

Masaj cu pietre calde

Acest tip de masaj, relativ nou la noi, a fost practicat, mai intai, de amerindieni ca modalitate de vindecare a anumitor boli. A fost  preluat apoi de chinezi si transformat de acestia intr-o arta.
De la ei a ajuns si la noi.

Si pentru acest tip de masaj este foarte importanta ambianta. Betisoare parfumate sau lumanari parfumate ce vor delecta simturile, muzica discreta si bine aleasa, uleiuri aromatice si pietre incalzite la 55 grade Celsius.
Pietrele au origine vulcanica de culoare gri inchis si sunt in numar de 54. Au forme diferite adaptate partile corpului pentru care se folosesc (umeri, gat, maini, brate, coloana,  etc). De exemplu, cele rotunde sunt foarte bune pentru masarea mainilor, bratelor, cele ovale pentru zona gatului iar cele mai fine pentru spate si ceafa. Sunt pietre ce ocupa pozitii fixe in anumite puncte ale corpului nostru. Suprafata pietrelor este perfect slefuita, neteda, masajul cu acestea fiind un adevarat rasfat.

masaj-cu-pietre-calde