Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Maderoterapia

NOU la MON Beauty Salon !!!

Maderoterapia este o tehnica inovatoare de origine orientala cu accesorii din lemn anatomic oferind o alternativa in remodelare, sanatate, relaxare si bunastare.Ajuta in diferite tratamente de recuperare fizica, mentala si nu in utimul rand in remodelarea corpului. Lemnul face parte din cele
5 elemente ale Pamantului, elemente care se refera la puterea naturii (QI) energia vitala. Aceasta terapie cu ustensile din lemn este aplicata in mod regulat in America si Europa, deoarece realizeaza un echilibru perfect al organismului. S-a publicat recent un studiu despre beneficiile pe care le are lemnul pentru sanatatea si remodelarea corpului prin puterea lui acustica si termica.

Madoterapia este o terapie naturala non-invaziva, deoarece actioneaza pe campurile de energie la relaxarea pacientului.

Acest tratament poate fi utilizat in tratamente ant

icelulitice, tonifiere si remodelare corporala. Pe de alta parte produce o influenta directa asupra dinamicii fluidelor, favorizand drenajul si regenerarea tesuturilor. Datorita designului ergonomic acesteinstrumente va permit o imbunatatire a circulatiei sanguine si obtinerea unor rezultate excelente impotriva celulitei.

CGdV1iMWwAAlJ-C
linea corporal newsletter