Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Reflexoterapia

Reflexoterapia este o tehnica veche folosita pentru diagnosticarea,reflexoterapie tratarea, dar mai ales prevenirea diverselor afecţiuni, actionand asemanator acupuncturii, doar ca in loc de ace se actioneaza prin apasare asupra unor puncte reflexogene specifice ce stimuleaza zone corespondente din organism

Prin reflexoterapie se deblocheaza si se elimina acumularile de toxine din organism, acumulari ce sunt considerate cauza principala a imbolnavirilor in teoria masajului reflexogen.
Acest tip de masaj se executa cu varful degetului mare de la mana (policele) sau cu articulatiile interfalangiene, intr-o ordine ce are legatura cu ecoul biologic al fiecarui organ.
Reflexoterapia poate fi aplicata tuturor, la orice varsta.
Va recomandam acest masaj pentru a preveni si combate o serie de afectiuni, dar si pentru a va relaxa.
Reflexoterapia este considerata in prezent drept o metoda de sine statatoare de tratare a diverselor boli, cat si ca facand parte din tratamente mai complexe.
Specialistii nostri va vor ajuta sa va intariti sanatatea, sa scapati de oboseala si sa activati fortele organismului pentru a lupta impotriva bolilor, cat si sa va restabiliti armonia fizica si mentala.