Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Tratament Facial Cu Oxigen Hiperbaric

TRATAMENT FACIAL CU OXIGEN HIPERBARIC Tratamentul cu oxigen hiperbaric este un tratament facial utilizat in cele mai exclusiviste clinici si centre de frumusete din lume. Principiul de functionare se bazeaza pe infuzia cu oxigen in profunzime, in straturile dermale ale tenului.

Tratamentul este unul revolutionar, non-invaziv destinat tratarii ridurilor, acesta inlocuind cu succes traditionalele tratamente invazive injectabile.

Prin infuzia de oxigen hiperbaric se suplimenteaza direct, din exterior si fara ace medicale necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitatlitatea si luminozitatea specifica unui ten tanar si ingrijit.

Oxigenul hiperbaric se infuzeaza concomitent cu substante medicale active ce patrund pana in cel mai profund strat al pielii. Pielea se hidrateaza, capata prospetime, devine mai ferma. In timpul acestui proces, se stimuleaza si producerea de colagen si elastina, se distrug radicalii liberi care imbatranesc pielea, iar efectele se vad instant.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric lucreaza pe 5 niveluri simultan:
1. Curata profund;
2. Exfoliaza;
3. Hidrateaza;
4. Oxigeneaza;
5. Stimuleaza microcirculatia.

Rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta, pielea este oxigenata, iar productia de colagen si elastina este stimulata, tenul arata reintinerit, hidratat, ridurile sunt drastic reduse.

Te asteptam la MonBeauty pentru momentul tau de rasfat cu tratamentul facial cu oxigen hiperbaric!