Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Masaj fitness cu bete de bambus

Ce este masajul fitness? Cea mai bună combinație între pilates și masaj anticelulitic, fiind aplicat în poziții de izometrie segmentară (contracție statică, ceea ce, pe de o parte, îți va pune mușchii la treabă și îți va oferi un output caloric de 300-400 kcal/h și, în același timp, reprezintă o excelentă cale de atac împotriva celulitei localizate sau fibroase).

Rolul masajului este de a accesa strict stratul adipos localizat inestetic și regiunile cu celulită fibroasă, rezistentă la celelalte tipuri de tratamente. Faptul ca este o terapie care se efectuează pe mușchii încordați permite pe de o parte îmbunătățirea tonusului muscular datorită contracțiilor statice ce se desfășoară pe durata întregului masaj (consum caloric de până la 400kcal/h, deoarece contracția izometrică este cea mai eficientă din punctul de vedere al consumului caloric și cu cele mai mari beneficii pt articulații, deoarece nu există impact asupra capsulei articulare).

Pe de altă parte permite accesul direct la zonele afectate de celulită, permițând netezirea rețelei de elastină, cu efect direct de reducere a aspectului de coajă de portocală și mobilizarea grășimii din depozitele adipoase corporale, care pătrunde în circuitul sangvin și este consumată de către organism pentru a așigura energia necesară contracției izometrice.

Te așteptăm la MonBeauty pentru o programare la masajul fitness!