Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Un salon de epilare in Piata Romana este perfect!

Un salon de epilare in Piata Romana este perfect!

Incearca sa iti impui o noua obisnuita, aceea de a te epila regulat. In principiu, o data la trei saptamani e ideal, insa depinde, bineinteles, de la caz la caz. Nu lasa epilatul pentru cand ai timp, sau pentru situatiile de urgenta, cand, daca nu ai alta varianta, poti folosi lama de ras. Fa-ti programare in prima faza la mai multe saloane si alege-l pe cel de care esti cea mai multumita, privind raportul calitate – pret. Odata ce ramai fidela unui salon, vei incepe sa te bucuri de avantaje. Cosmeticiana incepe sa te cunoasca si stie exact cum trebuie sa decurga procesul de epilare in cazul tau. In plus, in cazul in care uiti sa te programezi din timp, te poate strecura in programul ei.

Unele forme de masaj pot determina aparitia unei usoare febre musculare, a doua zi, dar masajul nu trebuie sa fie dureros sau inconfortabil.  Un salon de epilare in Piata Romana poate fi ceea ce cauti. Daca oricare dintre tehnicile de masaj vi se par dureroase sau neplacute, spuneti imediat acest lucru terapeutului.

Nu aveti nevoie de nici o pregatire speciala pentru masaj. Inainte de sedinta de masaj terapeutic, specialistul ar trebui sa va intrebe daca manifestati anumite simptome, detalii legate de istoricul medical si despre rezultatele pe care le asteptati de la masaj. Terapeutul ar trebui sa va explice tipul de masaj si tehnicile pe care le foloseste.

In cadrul unei sedinte obisnuite de masaj, pacientul se va dezbraca atat cat se va simti confortabil si va purta haine lejere. Se va aseza pe o masa speciala si va fi acoperit cu un prosop de hartie.  MonBeauty iti ofera foarte multe avantaje. Terapeutul ar trebui sa faca o evaluare prin atingere pentru a localiza zonele dureroase sau tensionate si pentru a determina cat de multa presiune poate sa aplice.

O sesiune de masaj poate dura intre 15-90 de minute, in functie de tipul de masaj si de timpul pe care pacientul il are la dispozitie. Nu conteaza ce tip de masaj alege, important este ca dupa masaj sa fie relaxat si calm.

Considerati si utilizati masajul ca orice alt instrument de ingrijire a sanatatii. Masajul nu este doar un mod de a va simti bine si rasfatati ci un mod prin care starea generala de sanatate poate fi imbunatatita.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.