Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Uita de batranete cu tratamente Eximia

Uita de batranete cu tratamente Eximia

Eximia este o combinatie a doua tehnologii brevetate pentru tratamentul profesional al imperfectiunilor cavitationale ale corpului – Ultraporation si Endolift. Acestea sunt tehnici bine cunoscute, dar si extrem de eficiente, care atunci cand sunt aplicate impreuna, lucreaza cu obstinatie impotriva celulitei, depunerilor de grasime locale si lasarea pielii.

Eximia se bazeaza pe echipamente de ultima generatie non-chirurgicale pentru tratamentul imperfectiunilor corpului, care este dezvoltat de experti italieni in domeniul medicinei estetice. Combinatia inovatoare in tratamente eximia garanteaza indepartarea depunerilor de grasime prin ultrasunete, re-structurarea tesutului conjunctiv si eliminarea toxinelor si a excesului de grasime.

Rezultatul este impresionant: contururile corpului sunt stranse, pielea este elastica si neteda, incapatana celulita si grasimea, depozite pe picioare, solduri, si de pe brate, sunt distruse.

Programele concepute special pentru a imbunatati tonusul pielii si pentru a strange conturul obrajilor si barbiei precum si a intregii fete.

Ultraporation este prima faza a procedurii. Acesta consta in tratarea cu ultrasunete a zonelor cu probleme. Ecografia are o intensitate ridicata si energie de frecventa joasa, care distruge grasimile din celule si ele devin „lichid”. Fluxul de energie electrica triunghiulara speciala patrunde in profunzime si creste temporar permeabilitatea structurii celulare, astfel incat sa poata elimina grasimea.

Cea de a doua etapa a tratamentului, care se numeste Endolift, completeaza procesul prin masaj profund cu vacuum, cu patru etape, care ajuta la eliminarea grasimilor lichide nedorite prin intermediul unor sisteme de excretie si limfatice.

Tratamentele Eximia ofera o selectie de 22 de programe diferite a celei mai potrivite terapii pentru corp si 6 programe pentru fata. Programele bazate pe frecventa inalta si joasa in vid sunt proiectate pentru drenarea excesului de lichid si pentru echilibrarea si regenerarea tesutului. Cele bazate pe frecvente joase intind tesutul, furnizeaza oxigen in circulatia sanguina si strange pielea lasata.

Durata unei singure proceduri eximia depinde  de zone si pot varia de la 30 minute la 2 ore. Opt pana la zece proceduri de 3 ori pe saptamana sunt recomandate pentru un efect maxim.

Rezultatele excelente sunt de lunga durata. Procedurile de la Monbeauty pentru a mentine rezultatele sunt necesare in functie de varsta si de conditia pielii.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.