Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este elixirul tineretii

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este elixirul tineretii

Cand spunem „oxigen”, ne gandim invariabil la aer curat, la natura, la stimularea creierului si a circulatiei, la plamani sanatosi, fericire, sanatate pe de-a-ntregul.  Oamenii erau tratati cu varianta hiperbarica a acestuia pentru o serie de afectiuni, mai mult sau mai putin comune la vremea respectiva. Astazi, gazul si-a pastrat virtutile medicale, insa industria cosmetica l-a imprumutat si ea pentru a se folosi de beneficiile lui. Se spune ca are efecte de reintinerire absolut uimitoare, dupa numai o singura sedinta acestea fiind perfect vizibile: pielea devine mai neteda, mai luminoasa, mai elastica, ridurile fine au fost anulate, iar cele adanci au cedat si ele, s-au mai relaxat, cearcanele au disparut ca prin minune.

Tratamentul  cu oxigen hiperbaric este rapid, noninvaziv, cu efecte imediate si de lunga durata. Pentru ca vorbim despre lucruri care par aproape imposibile, trebuie sa le si explicam. Un ser pe baza de minerale, vitamine, antioxidanti, acid hialuronic si alti ingredienti minune,  in functie de tipul tratamentului ales, este pulverizat la suprafata pielii. Ei bine, aici este tot secretul acestei proceduri, pentru ca dispozitivul capteaza oxigenul din aer si il transforma in gaz de cea mai mare puritate. Acesta formeaza o bula ce este apoi difuzata in derm, impreuna cu cocktailul despre care vorbeam adineauri.

Senzatia este placuta, neexistand nici un fel de durere pe tot parcursul sedintei. Totul dureaza circa 1 ora, iar apoi puteti iesi linistite in lume, pentru ca pielea nu are nevoie de nici o perioada de refacere. Este perfecta. Oxigenul este secretul vedetelor. Pentru ca rezultatele sunt incredibil de bune, iar timpul de obtinere este foarte scurt comparativ cu alte tratamente, terapia pe baza de oxigen hiperbaric este destul de apreciata in mod special, de catre vedetele care o folosesc. Inainte de o aparitie publica, acestea dau pe la cosmeticiana pentru un „retus” rapid care sa le pregateasca chipul pentru machiaj si desigur, pentru bliturile fotografilor.

Apa si oxigenul sunt elemente de care avem nevoie constant pentru regenerarea celulelor, pentru reconstructia si revitalizarea organismului. Prin oxigen sunt sustinute grupele de colagen si retelele de acid hialuronic responsabile in ten de elasticitate, fermitate, vitalitate si luminozitate. Oxigenul este un produs cu proprietati catalizatoare deosebite. Studiile arata ca produsele aplicate in mod normal pe ten au nevoie de cca. 8 ore ca sa penetreze pielea, iar in multe cazuri, nu toate straturile epidermale sunt atinse. Prin intermediul tratamentului cu oxigen hiperbaric, produsele penetreaza tegumenul mai adanc, in maxim o ora si jumatate.

Oxy Spray reuseste sa introduca in straturile profunde ale pielii ingrediente cheie si substante active benefice precum acid hialuronic, vitamina A,C,E, antioxidanti, colagen, tonifiante faciale si cocktail-uri in functie de nevoile tenului. Aceste substante ale caror molecule sunt extrem de mici pentru o infuzie in profunzime, sunt difuzate cu o anumita presiune pe piele si impinse in adancimea dermului printr-un flux continuu de oxigen, stimuland functiile vitale ale pielii. Tratamentul cu oxigen hiperbaric este folosit foarte mult de vedete pentru a beneficia de un ten frumos si de invidiat.

Terapia cu oxigen hiperbaric isi are originile în anul 1662, cand un cleric britanic pe nume Henshaw a construit prima camera hiperbarica, pe care a botezat-o „domicilium”, si in care a tratat anumite boli respiratorii. Incaperea ermetică era incarcata cu supape, iar oxigenul era introdus de un burduf. Henshaw a reusit sa creeze conditii hiperbarice, dar si hipobarice.  Tratamentul cu oxigen hiperbaric este elixirul frumusetii si al tineretii pentru doamne.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.