Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Totul despre tehnica cu oxigen hiperbaric din Bucuresti

Totul despre tehnica cu oxigen hiperbaric din Bucuresti

Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba un chip luminos, lipsit de riduri, care sa para cat mai tanar. Desi acasa avem o rutina de ingrijire destul de complexa, uneori avem nevoie de putin ajutor din partea specialistilor.

In prezent, terapia pe baza de oxigen hiperbaric a devenit foarte cunoscuta, atat in Romania, cat si in intreaga lume. Saloanele de cosmetica si-au perfectionat serviciile, pentru a oferi clientelor o experienta cat mai favorabila.

Despre beneficiile oxigenului asupra organismului stie fiecare dintre noi. Tehnica cu oxigen hiperbaric din Bucuresti este folosita adesea, deoarece are un rol semnificativ asupra intregului nostru corp. Mai exact, odata cu cresterea volumului de oxigen din sange, se produc anumite transformari.

In primul rand, se urmareste cresterea energiei si a rezistentei fizice, dar si reducerea stresului la care suntem supuse zi de zi.

Despre acest tratament cosmetic revolutionar ar trebui sa stim ce ofera rezultate inca de la primele sedinte efectuate. Vorbim despre o metoda non-invaziva, deci nu se actioneaza chirurgical asupra tenului nostru.

Diminuarea ridurilor si reducerea petelor de pe fata sunt doua dintre cele mai importante efecte ce se observa. Pe langa acestea, are loc si conturarea naturala a fetei, ca urmare a stimularii producerii de colagen si elastina.

Dispozitivul folosit la introducerea oxigenului in derm este unul profesional. Pe langa oxigen se mai introduc si alte substante, cum ar fi vitamine, antioxidanti, acid hialuronic, aloe vera si atoxilina.

Toate acestea au un rol hidratant si nutritiv, ajungand la fiecare celula din piele, ceea ce inseamna ca intreaga activitate celulara este stimulata.

Cel mai des, ridurile apar in zona ochilor si confera tenului un aspect imbatranit si obosit. In acest caz, ar fi indicat sa ne gandim la terapia cu oxigen hiperbaric din Bucuresti.

Chiar si acneea este combatuta daca avem grija de fata noastra si urmam sfaturile medicilor dermatologi.

Concluzionand, trecerea anilor lasa urme pe chipul nostru, dar asta nu inseamn ca nu putem sa le indepartam cu succes. Odata cu evolutia societatii, au aparut noi modalitati de prevenire si tratare a ridurilor, iar printre ele se numara si tehnica pe baza  de oxigen hiperbaric.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.