Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Remodelarea corporala, o metoda eficienta de a va sculpta corpul

Remodelarea corporala, o metoda eficienta de a va sculpta corpul

Sa recunoastem, femeile, mai ales in anotimpul cel mai cald isi doresc ca trupul lor sa fie bine definit, sculptat si cu forme bine puse in evidenta, ei bine acest lucru este mai putin posibil doar prin practicarea unui sport si prin tinerea unei diete care uneori nici nu dau rezultate. Ei bine, combinand acestea doua cu sedinte de remodelare corporala, veti obtine un corp cu care va veti mandri.

Remodelarea corporala este o metoda prin care nu numai ca slabiti dar scapati si de celulita atat de nedorita. Acest proces sculpteaza uneile zone ale corpului (cele dorite), dar le si reintretine, asta depinzand de varsta si dorinta fiecaruia. Un program complex de remodelare corporala, realizat la nivel local, poate ajuta la eliminarea toxinelor si topirea grasimilor din piele, imbunatateste aspectul pielii, diminuand vergeturile si netezind nodulii celulitici din zonele in care aceasta este cea mai prezenta si anume abdomen, brate, coapse, fese si pulpe.

Un program de remodelare corporala este Electostimularea, rezultatele acestuia fiind asemanatoare cu un fitness intesiv, adica o sedinta are efectele echivalente cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere, astfel uneori efectele se pot vedea chiar si dupa o sedinta, pierzandu-se intre 1-4 centimetri. Aceste sedinte sunt simple sic el mai important nu necesita niciun fel de efort, pacientul doar stand intins, relaxat, acesta simtind doar ca si cum I s-ar face un masaj.

Un alt fel de tratament este impachetarea cu paprika, care are un efect benefic asupra celor 3 straturi de piele si anume epiderma, dermul si hipodermul, provocand reactia reflexa de vasodilatare. Etapele acestui proces sunt doua, in prima nivelul epidermului se inroseste, urmand ca la celelalte straturi ale pielii, masca din paprika sa declanseze o ardere a grasimilor.

Beneficiile unei sedinte de remodelare corporala sunt : reducerea tesutului de conesiune si  a tesutului gras, cresterea circulatiei limfatice si sanguine, scaderea retentiei de lichide si de toxine,  imbunatateste metabolismul grasimilor, exfoliaza tegumentul si stimuleaza producerea de colagen.

Solutia pentru un trup frumos si sanatos este combinarea sportului cu un mod de viata sanatos, o dieta potrivita si sedinte de remodelare corporala, succesul fiind unul garantat.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.