Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Recunoaste: ai nevoie de tratamente de remodelare corporala

Recunoaste: ai nevoie de tratamente de remodelare corporala

Intreaba-te asta: te simti confortabil in corpul tau? Pielea ta este fina si ferma? Stralucesti de sanatate?

Daca raspunsul la oricare dintre aceste intrebari este nu, atunci sa stii ca nu esti singura. Ca sa te simti mai bine in corpul tau s-ar putea sa ai nevoie de o serie de tratamente de remodelare corporala.

Fie ca apelezi la impachetari cu alge, ori alegi un masaj tonifinat abraziv, ori tratamente relaxante, fiecare dintre ele au un singur scop – sa te faca sa te simti mai bine.  Mai mult decat atat ele au beneficii si asupra starii de sanatate, nu doar asupra aspectului fizic.

Odata ce ai ales tipul de tratament de remodelare corporala care ti se pare mai potrivit, este indicat sa ai o discutie cu medical de familie. Unele tratamente sunt mai invasive decat altele, iar un corp bolnav sau sensibil la unii factori poate reprezenta un risc serios. Daca esti insarcinata, de asemenea, va trebui sa ii spui si celei care iti ofera tratamentele de remodelare corporala, pentru ca, evident, unele tratamente nu sunt potrivite decat inainte sau dupa sarcina, nu si in timpul ei. De asemenea, daca in timpul tratamentelor ceva se simte inconfortabil sau dureros, nu-ti fie teama sa vorbesti.  Aevarul este ca ntri in salonul de infrumusetare ca sa te relaxezi si sa fii mai frumoasa.

Beneficiile tratamentelor cosmetic

Un tratament corporal abraziv are un scop bine definit – exfolierea. Va fi aplicat pe tot corpul de la umeri pana la degetele de la picioare si va include ca ‘materie prima’ zaharul, sarea de mare sau chiar cafea. Acest tratament ajuta de eliminarea tesuturilor moarte, dar si la eradicarea, in timp, a celulitei.

Tratamentele de remodelare corporala, cum sunt impachetarile, au ca scop imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, deschiderea porilor si catifelarea pielii.

Tratamentele mai complicate, care necesita dispositive speciale au nevoie de un practician autorizat, insa exista tratamente de remodelare corporala pe care le poti aplica singura acasa, cum este cazul masajelor abrazive.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.