Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Proprietatile tratamentului cu oxigen hiperbaric

Proprietatile tratamentului cu oxigen hiperbaric

In zilele noastre, s-au dezvoltat cele mai eficiente tehnici de mentinere a unui ten tanar si luminos. Tocmai din acest motiv, se foloseste foarte des aceasta metoda, bazata pe oxigen hiperbaric.

Atunci cand ne gandim la oxigen, ne vine in minte aerul curat, natura, iar datorita proprietatile sale este folosit cu precadere si in industria cosmetica.

Avand in vedere ca vorbim despre o metoda noninvaziva, care ofera rezultate imediat, in cateva sedinte se pot sterge imperfectiunile de pe fata, iar noi vom parea mai tinere cu 5 ani.

In medie, o sedinta cu oxigen hiperbaric dureaza aproximativ o ora, iar aceasta procedura nu provoaca nici o senzatie de disconfort, din contra, ne putem relaxa.

Bazandu-se pe infuzia oxigenului pana in cele mai profunde straturi ale pielii, acest tratament diminueaza semnificativ si ridurile de expresie, de aceea este indicat si persoanelor peste 40 de ani.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric are rolul de a restabili elasticitatea si vitalitatea ce caracterizeaza un ten ingrijit corespunzator.

Pe parcursul sedintelor, are loc stimularea producerii de elastina si colagen, iar pielea va deveni mult mai ferma.

Fluxul de oxigen are o puritate mare, asadar se inlatura si impuritatile ce sunt la nivelul tenului. Prin asocierea cu solutia salina de curatare, exfoliaza celulele moarte, incurajand regenerarea lor dupa doar un singur tratament.

Printre rezultatele obtinute se numara oxigenarea si imbunatatirea activitatii celulare, stimularea circulatiei sangvine de la nivelul tenului si hidratarea in profunzime.

Sa nu uitam de faptul ca apa si oxigenul sunt elemente indisensabile pentru buna functionare a intregului organism.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric accelereaza vindecarea tenului dupa epilarea cu laser, machiaje permanente sau tatuaje, redand pielii o senzatie de confort.

Pentru rezultate uimitoare, este indicat sa se faca 6 sedinte, fiecare la un interval de o saptamana. Exista mai multe tipuri de ten, insa oxigenoterapia este potrivita pentru fiecare in parte.

Concluzionand, efectele acestei proceduri dermato-cosmetice sunt remarcabile, asigurand un aspect tineresc chipurilor. Pe langa aceasta, se elimina pungile de sub ochi si se micsoreaza secretia de sebum, ceea ce impiedica aparitia cosurilor, deci putem spune ca exista numeroase beneficii pe care terapia cu oxigen hiperbaric le ofera.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.