Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Pentru plaja, ai nevoie mai intai de o remodelare corporala

Pentru plaja, ai nevoie mai intai de o remodelare corporala

Odata cu vara, gandul unui bronz perfect se infiripa in mintea noastra si nu este neutralizat pana nu ajungem pe plaja cu un fresh de fructe in mana. Stiu ca am dreptate, tocmai de aceea, este intelept sa te pregatesti de vara, din timp. Cu siguranta sunt cateva locuri de pe corpul tau care ar avea de catisgat de pe urma unui tratament de remodelare corporala, nu-i asa? Si atunci de ce sa astepti?

Remodelarea corporala te va ajuta sa arati de milioane pe plaja, intr-un costum de baie, minuscul si neaparat alb – sa se vada bronzul mai bine. Bineinteles, o dieta echilibrata te-ar ajuta inca si mai mult, dar cine are timp sa manance sanatos in fiecare zi, nu?

Pentru ca remodelarea corporala sa isi faca efectul pana la momentul concediului tau este necesar sa te pregatesti din timp. Programeaza-ti cel putin o luna de sedinte saptamanale, care sa se incheie cu o saptamana inainte sa pleci in concediu. In felul acesta vei reusi sa vezi rezultate notabile.

Retine totusi, ca nu trebuie sa faca cosmeticianul sau maseurul totul; ai partea ta de responsabilitate. Stai departe de mancarurile grase si limiteaza-ti doza de carbohidrati  la o portie de paste odata la 3-4 zile, sau cativa cartofi copti la masa de seara. Renunta la paine, si asa e un soi de ”produs de umplutura” si alege sa mananci bine dar fara sa te simti balonata dupa masa.

Daca esti ambitioasa, vei reusi sa ai un corp uluitor pana in concediu si, bineinteles, si in timpul acestuia.  Apeleaza la remodelare corporala si pregateste-te sa te scalzi in privirile admirative ale celorlalti dar si in apa cristalina a marii. Respecta-te pe tine si corpul tau, vino la noi si vei avea parte de un tratament special.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.