Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Nu exista nimic ce un masaj de relaxare sa nu poata rezolva

Nu exista nimic ce un masaj de relaxare sa nu poata rezolva

De cate ori nu ai plecat de la serviciu si ai urcat repede in masina, pentru ca trebuia sa-i iei pe cei mici de la gradinita sau de la scoala? De cate ori  nu ai plecat val-vartej de la serivicu pentru ca trebuia sa ajungi rapid in cealalta parte a orasului pentru o intalnire cu un client important si deja erai in intarziere? De cate ori nu ai simtit cum iti  oboseste corpul doar stand pe scaun, uitandu-te la monitor, incercand sa-ti dai seama ce trebuie sa faci?

bambus1Raspunsul este sigur: de prea multe ori. Nu meriti nimic oare, pentru efortul pe care il faci zilnic pentru familia ta, pentru compania pentru care lucrezi, pentru prietenii tai care uneori te obosesc mai mult decat sa te relaxeze? Ba sigur ca meriti. Si inca meriti ce e mai bun! Un masaj de relaxare este mai mult decat binevenit. Facut de un specialist, masajul de relaxare este minunea pe care nu stiai ca o vrei, pentru ca nu doar te relaxeaza, te aseaza din nou in “pozitia corecta”. Parca iti pune toate oasele la loc si in acelasi timp iti relaxeaza muschii in asa fel incat sa poti fi total relaxata.

Un masaj de relaxare este cadoul perfect atat pentru doamne cat si pentru domni. Nici domnii zilelor noastre nu sunt mai relaxati, astfel ca, din cand in cand, merita si ei un cadou. Odata asezati pe patul de masaj, parca lumea e un loc mai bun, mai roz, mai primitor, si spun asta din experienta proprie. Pur si simplu ti se goleste mintea, pentru ca vrei doar sa te bucuri din plin de senzatia de usurare pe care o ai. Esti multumita ca mai exista si lucruri bune in lume si parca nu mai ai nicio problema.

Asiaticii chiar aveau o teorie in ce priveste masajul de relaxare. Se spune ca un masaj de relaxare eficient este un masaj care te face sa meditezi, care te face sa gasesti alte solutii creative la problemele pe care le ai. De aceea, asiaticii folosesc foarte mutl tehnica msajului si a meditatiei, iar in toate spa-urile din Asia, vei gasi pachetul de meditatie si relaxare . pentru ca functioneaza, ba chiar face minuni. Un masaj de relaxare rezolva orice problema oricat de mare ar fi, pentru ca ajute creierul sa elibereze endorfine si dopamina, care te ajuta, in acelasi timp sa fii mai fericit.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.