Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Masajul- metoda cea mai buna de a ne relaxa

Masajul- metoda cea mai buna de a ne relaxa

Toata lumea are nevoie cateodata de un moment in care sa scape de stresul acumulat dupa o saptamana grea la servici sau de un moment in care sa se deconecteze de agitatia vietii urbane, de copii, de probleme, sa-si relaxeze toti muschii si a isi detensioneze tot corpul. Ei bine, acest lucru este posibil dupa un masaj de relaxare lung si bine meritat. Acesta atenuiaza stresul, tensiunea acumulata in timpul zilei, ne calmeaza durerile si ne da o stare de relaxare, acest lucru facandu-ne sa avem si o gandire mai libera mai pozitiva.

Prin acest tip de masaj corpul elimina toxinele mult mai repede, poate elimina tensiunea musculara si duce la imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei. Masajul poate da stari diferite, adica daca este executat intr-un ritm incet si linistit, va calmeaza,va da o stare de somnolenta, relaxare. Insa executat cu miscari rapide si “superficiale” acesta va poate face mai energic si mai dornic de viata, luandu-va stresul si oboseala. De asemenea acesta poate ameliora anxietatea si depresia, poate alunga insomnia, starea de somnolenta in timpul zilei si aplifica puterea de concentrare.

Un masaj de relaxare trebuie executat corect pentru a putea beneficia de toate avantajele sale. Acesta nu este unul brutal si dureros ci din protiva, miscarile trebuie sa fie usoare, pentru a-ti simti corpul “plutind” de relaxare. Sunt diferite tipuri de miscari utilizate in cadrul unui masaj, de la simpla mangaiere, la batere, presare, scuturare, etc. . Pentru un efect mai pronuntat al starii de bine, un masaj de relaxare are in componenta creme sau uleiuri de diferite arome, cu diferite proprietati.

Efectele positive ale masajelor de relaxare executate corect,  sunt multe, incepand cu cele pe care le-am mentionat mai sus. Sunt efecte atat psihice cat si fizice. Elimina toxinele din organism mult mai repede si ajuta corpul in acest sens; ajuta la regenerarea tesuturilor; imbunatateste circulatia sanguina si limfatica; relaxeaza musculatura; diminueaza unele dureri locale (spre exemplu durerea de spate, gat, etc.); ne mentine o stare buna de sanatate in general si elimina oboseala si vesnicul stres.

Antentie, masajul ce nu este corect aplicat si dozat ca si timp, sau nu este la fel cu starea de reactivitate a fiecarui om, sau folosirea unor substante ce nu sunt intocmai indicate pentru aceasta activitate poate duce la iritatii, reactii ale pielii, dureri, atingerea unor centrii nervosi neindicati, tulburari respiratorii si cardiocirculatori.

Pentru ca trupul nostru sa isi pastreze starea perfecta de relaxare si sa diminuam perioadele de tres, este recomandat sa fie aplicat cel putin o data pe saptamana. De asemenea, masajul de relaxare este pentru toate varstele, de la copii nou-nascuti pana la batrani de varsta a 3-a.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.