Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Masajul cu betele din bambus este numit de catre doamne: ,,terapie de suflet”

Masajul cu betele din bambus este numit de catre doamne: ,,terapie de suflet”

Masajul cu betele de bambus, este folosit de mii de ani in medicina traditionala chineza ca instrumente de masaj si terapie. Acum poti descoperi cum sa te bucuri de beneficiile sale extraordinare, in prezent. In cultura orientala, bambusul are un rol esential, nu doar in mentinerea sanatatii, ci si ca simbol al sanatatii, rezistentei si “vietii vesnice”. Capacitatea bambusului de a absorbi apa din jurul sau pentru a se hrani si duritatea sa starnes adesea curiozitatea celor care aud ca este folosit si pentru masaj.

Masajul cu bambus are efecte vizibile asupra musculaturii, ajutand la relaxarea acestora.

Exista multe metode de a slabi care promit rezultate rapide, insa putine reusesc sa ofere aceste rezultate cu adevarat. Si inca mai putine astfel de metode sunt sanatoase. Masajul cu bambus este o terapie 100% naturala, non-agresiva, care ajuta la stimularea functiilor naturale ale organismului. Prin masajul cu bambus, corpul incepe sa elimine apa in exces din organism, dar si toxinele. Prin presopunctura, se activeaza organismul pentru a elimina corect excesul din organism, stocat sub forma de apa, grasime sau toxine.

Celulita este una dintre problemele cu care se confrunta cele mai multe femei si chiar si o parte dintre barbati. Prin efectele sale benefice combinate, masajul cu bambus ajuta la reducerea in mod vizibil a celulitei sau chiar la eliminarea sa, in functie de persoana.

Stiu ca unele persoane au pielea mai sensibila, de aceea adaptez intotdeauna intensitatea masajului in functie de persoana care urmeaza terapia. Asa ca puteti urma terapia de modelare corporala prin masaj cu bambus indiferent de ce experiente anterioare ati avut cu alte tipuri de masaj.

Masajul cu bambus se face intr-o atmosfera destinsa, relaxata. Se folosesc uleiuri hidratante parfumate, cu efect anticelulitic si antivergeturi. Pielea dumneavoastra va fi mai neteda, profund hidratata si veti pleca revitalizata, relaxata, cu o stare de bine ce dureaza. Masajul cu bambus este unul dintre putinele tipuri de terapii de modelare corporala pe care le puteti practica in timpul sarcinii. Astfel, va puteti mentine greutatea sub control, pielea hidratata si poti preveni vergeturile. De aceea, ei recomandau celor care urmau terapii de masaj cu bambus sa fie activi si sa faca miscare in masura posibilitatilor.

Desigur, respectand intelepciunea lor si testand eu insumi acest sfat, va recomand sa faceti la fel. Daca decideti sa urmati terapia de modelare corporala prin masaj cu bambus, veti primi atentie personalizata si sfaturi despre nutritie si miscare. Este un masaj viguros, cu puternici caracteristici de bio-stimulare si reactivare, special creat pentru corp si fata. Masajul cu betele din bambus se realizeaza cu bete de bambus de diferite dimensiuni, in functie de zona in care se aplica acesta. Astfel, pentru masarea spatelui se va folosi un bat de bambus mai lung, la picioare, abdomen si brate vor fi folosite doua bete medii, in timp ce pentru fata vor fi folosite doua bete mici. Betele de bambus prezinta avantajul de a fi usoare si netede, fiind usor de manipulat de catre persoana care realizeaza masajul si oferind relaxare celui caruia i se face masajul. Tehnica aplicata de terapeut este cea de rotire – alunecare a betelor de bambus prin miscari realizate din incheietura mainii.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.