Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Masajul anticelulitic – solutia inpotriva celulitei

Masajul anticelulitic – solutia inpotriva celulitei

Celulita- problema tuturor femeilor indiferent de varsta sau de conditia fizica (adica indiferent daca sunteti slaba sau aveti cateva kg in plus), reprezinta depunerile neuniforme de tesut adipos (grasime) sub piele. Aceasta este o problema ce se poate rezolva prin mai multe tehnici de remodelare corporala, printre care solutia poate reprezenta si un masaj anticelulitic. Acesta bine inteles are ca scop indepartarea acesteia si remodelarea tesutui adipos, conferind pielii un aspect placut si sanatos, fara acel aspect de coaja de portocala.

Un masaj anticelulitic va influenta metabolismul celular si sistemul glandular prin consumul accelerat de calorii. Elimina excesul de apa retinuta in tesut, deasemenea ajutandu-va sa scadeti si in greutate. Pe langa acestea, un masaj anticelulitic va imbunatati circulatia sangelui, activeaza sistemul venos cu scopul de a elimina mai eficient si mai rapid rezidurile metabolice acumulate la nivel celular, are un efect de drenaj limfatic local, acest lucru ducand la ameliorarea elasticitatii, tonusului pielii si tesuturilor cutanate.

Cele mai afectate zone de celulita sunt bratele, abdomen, fese, pulpe si coapse, acestea sunt principalele puncte ale masajului anticelulitic, miscarile de executie ale acestui masaj trecand de la miscari lente la miscari rapide, de la manevre superficiale la manevre profunde, aceste putand avea un efect relaxant sau va poate da un fel de energie punandu-va pielea in miscare si marind arderea grasimilor ineficiente.

Bine inteles pentru un efect sporit si cu 90% sanse de reusita chiar dupa doar cateva sedinte este utilizarea unor crème si lotiuni speciale pentru tratarea acestor probleme. Deci avand un stil de viata sanatos, facand sport si de asemenea fiind clienta fidela a masajelor anticelulitice si avand un program bine stabilit si un numar de sedinte care sunt stabilite in functie de gradul de celulita si de excesul de pondere a persoanei respective iar acestea fiind realizate cu creme si lotiuni speciale pentru aceste probleme si cu miscari realizate corect, veti scapa de vesnica problema a celulitei.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.