Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Masaj anticelulitic pentru un trup frumos

Masaj anticelulitic pentru un trup frumos

Doriti un trup bine sculptat si fara nicio imperfectiune ? Solutiile pentru aceasta probleme , ce sa recunoastem ne fac viata putin mai grea, pot fi masajele anticelulitice. Insa trebuie de inteles ca orice persoana la orice varsta, de orice sex, slabe sau cu exces ponderal, poate avea celulita. Cauzele acesteia nu se cunosc cu exactitate, insa deseori celulita se poate face datorita dereglarilor hormonale, problemelor cu tesuturile conjunctive si chiar unei alimentatii nesanatoase.

spaUn masaj anticelulitic indeparteaza celulita si remodeleaza tesutul adipos. Acesta este unul dintre cele mai naturale si eficiente remedii in reducerea celulitei.

Masajul anticelulitic influenteaza sistemul glandular si metabolismul celular prin consumul rapid al caloriilor, prin eliminarea retinerilor excesive de apa din tesut, si mai are si scopul de a scadea in greutate. Urmarile acestui masaj celulitic sunt nenumarate:  imbunatateste circulatia sangelui, activeaza sistemul venos cu scopul eliminarii reziduurilor metabolice adunate la nivel celular. Acesta are efect de drenaj limfatic local, datorita acestui fapt, se amelioreaza atat elasticitatea si tonusul pielii cat si tesuturile subcutanate. Acest masaj se efectueaza doar in zonele afectate (picioare, fese, abdomen, brate), miscarile de executie se alterneaza si trec de la miscari line, relaxante, profunde, la miscari rapide, superficiale. Bineinteles efectul este amplificat la folosirea unor creme, tratamente, produse anticelulitice.

Numarul sedintelor de masaj anticelulitic se va stabili in functie de excesul de pondere al doritorului si de gradul de celulita. Insa nu va asteptati ca celulita sa dispara fara nici un “sacrificiu”, odata cu inceperea acestor masaje, pentru un efect mai vizibil, trebuie sa va schimbati si modul de viata. Alimentatia trebuie sa fie una corecta si sanatoasa; miscarea este si ea un factor important si ar fi ideal macar o data la 2-3 zile sa faceti cate 2 ore de miscare sau chiar 30 de minute pe zi. De asemenea apa este foarte importanta, pentru a ne mentine un trup frumos si senator trebuie sa bem cel putin 2 litrii de apa pe zi. Trebuie sa avem un echilibru intre alimentatie si consumul de energie. Bineinteles si sauna ne poate ajuta la pierderea in greutate si in lupta impotriva celulitei.

Daca veti tine cont de toate acestea cu siguranta problemele dumneavoastra cu celulita cat si cu excesul in greutate vor disparea si veti avea un trup sanatos si bine sculptat pregatit pentru anotimpul cald.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.