Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Masaj anticelulitic pentru bronzul perfect

Masaj anticelulitic pentru bronzul perfect

Lunile de vara sunt perfecte pentru a pune in sertar abonamentul la solar si pentru a ne bucura de niste soare adevarat. Plajele sunt din ce in ce mai pline, mai energice si asta nu te face decat sa iti doresti sa ajungi si tu cat mai repede pe malul marii. Odata cu aceasta afisare publica este evident ca iti doresti sa intorci toate capetele, si este normal, doar esti o femeie frumoasa, nu?

Ce te faci insa, daca peste anul care a trecut s-a asezat ceva celulita prin locuri greu accesibile, atunci cand faci sport? Genunchii, soldurile sau chiar fundul sunt expuse la pericolul celulitei, pericol care te face sa iti cam pierzi din cheful de plaja. Nu dispera, pentru tine, dar si pentru toate femeile care se confrunta ca aceasta problema, exista masajul anticelulitic. E drept, nu trebuie sa mergi la cosmetician in ultimul moment. Pentru efecte vizibile trebuie sa incepi cu aproximativ 2 luni inainte de concediu, in functie de gradul de celulita de care vrei sa scapi.

Pentru straturile superficiale, este de ajuns 1 luna, o luna jumatate, in timp ce pentru gradele mai profunde, este nevoie de pana la 3 luni de masaj anticelulitic, regulat, o data pe saptamana, sau chiar mai des.

In functie de preferinte, poti opta pentru masajul cu bete de bambus, care accelereaza eliminarea celulitei sau pentru masajul anticelulitic cu cafea sau alte substante care ajuta la eliminarea celulitei sau, de ce nu, masajul anticelulitic traditional.

Chiar si norocoasele care nu au celulita pot programa din cand in cand cate un masaj anticelulitic pentru a preveni aparitia acesteia. Mai mut, optand pentru masajul cu cafea, isi vor exfolia pielea in acelasi timp si se vor bucura de o piele de invidiat. Incearca si tu masajul anticelulitic de la o profesionista!

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.