Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Masaj anticelulitic oriental, pentru minuni estetice

Masaj anticelulitic oriental, pentru minuni estetice

Nu am cunoscut pana acum femei care sa se respecte si care sa nu recunoasca faptul ca sunt la curent cu tot ce inseamna tratamente anticelulitice, mai ales dupa ce trec de 30 de ani, cand celulita nu mai poate fi eliminata atat de usor. De aceea am decis sa va fac cunostinta cu un nou tip de masaj anticelulitic despre care se spune ca este atat relaxant cat si eficient.

Este vorba de masajul cu bete de bambus, un masaj oriental, vechi de peste 2000 de ani. Desi este atat de vechi, abia de cativa ani a fost introdus in saloanele de frumusete din Occident.

Acest masaj anticelulitic este foarte simplu, dar foarte eficient.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati si sa va simititi bine. Desi nu este nevoie decat de doua bete de bambus, tehnic nu este chiar atat de simpla. Miscarile de rulare sunt miscarile principale, insa sensul si tensiunea pe care o exercita difera, pentru fiecare parte a corpului. Coapsele si posteriorul vor avea parte de cea mai mare presiune, in timp ce abdomenul de cea mai putina.

Cu toate ca este un masaj anticelulitic, masajul se foloseste si pentru detensionarea zonelor incordate din intreg corpul. Umerii si spatele, dar si gambele sunt cele mai sensibile zone cand vine vorba de efort fizic, astfel ca dupa o sedinta de masaj la un salon de specialitate nu veti pleca doar mai supla ci si mult mai relaxata.

Impreuna cu betele de bambus se foloseste doar ulei aromat, sau ulei esential de plante, in asa fel incat parfumul acestuia sa contribuie la starea dumneavoastra de bine. Dupa ce veti incerca o data acest masaj, nu veti mai avea liniste pana nu va programati la urmatoarea sedinta, iar efectele le veti observa incepand cu a treia sedinta, in conditiile in care mergeti la masaj o data pe sapatamana.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.