Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Manichiura – Pedichiura

manichiuraCe spun unghiile despre noi? Unghiile spun mai multe despre noi decat ne dam seama. Culoarea si forma unghiilor noastre, se spune ca ne arata caracterul. Unghiile pot oferi celor din jur informatii chiar despre caracterul nostru, astfel incat cei cu unghii pale sunt iremediabil melancolici, unghiile inguste apartin celor ambitiosi, pe cand cei cu unghii late sunt timizi. Dar cei cu unghii rotunde cum sunt? Aceia au conceptii liberale si o mare dorinta de cunoastere.

 

Poate ca nu este lipsit de interes sa stiti ca unghiile noastre cresc aprox 3.8 cm pe an, vara mai mult decat iarna, iar o crestere completa a lor (de la radacina pana la dimensiuni normale) dureaza 4 luni.

 

O mana cu unghii ingrijite este cartea noastra de vizita.
Astazi, manichiura si pedichiura  se apropie din ce in ce mai mult de arta, o arta minora dar totusi arta. De aceea, pentru a realiza o manichiura artistica deosebita, este nevoie de profesionalism, experienta, rabdare si pasiune.

[action title=’SHELLAC‘]   Noua tehnologie UV3 descoperita,care combina cu usurinta lacul de unghii,cu durabilitatea gelului.Oadevarata inovatie,fara ciobituri,care permite purtarea de lunga durata a culorii.
SE APLICA PRECUM UN LAC DE UNGHII!!!
SE POARTA CA GELUL!!!
SE INDEPARTEAZA IN CATEVA MINUTE!!! [/action]

 

Doriti o manichiura frantuzeasca sau poate ceva inedit? Sau poate doriti sa ne ocupam de unghiile de la picioare?
MonBeauty va avea grija sa va satisfaca dorintele.