Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Laminare gene

Laminare Gene și Sprâncene – Noul TREND în materie de frumusețe naturală și seducătoare. După cum știți, ne plac la nebunie schimbările de look și venim de fiecare dată cu tratamente și tehnici moderne, care să îți scoată în evidență cele mai frumoase trăsături și să îți ascundă micile imperfecțiuni. Astăzi vom vorbi despre o procedură relativ veche, dar care a devenit un MUST-HAVE în 2020 și va rămâne așa chiar și în 2021.

Laminarea este o procedură non-invazivă de curbare, lifting, îngroșare, hrănire și colorare a genelor naturale. Ce distinge laminarea genelor de oricare altă procedură? Ei bine, este o procedură 2 în 1, deoarece nu ajută doar la înfrumusețare, ci este și un tratament care…ghiciți ce! Durează până la 8 săptămâni!

Laminarea genelor este destinată doamnelor și domnișoarelor care se axează pe naturalețe și își doresc gene lungi, curbate și cu o culoare intensă. În general, clientele care ne trec pragul și aleg această procedură au genele scurte, deschise la culoare sau drepte. De asemenea, este perfectă pentru cele cu o sensibilitate sporită și alergie la mascara sau pentru cele care își doresc să ia o pauză de la extensii de gene.

AVANTAJE Laminare Gene:
• Gene mai lungi și mai voluminoase;
• Îngroșarea firului natural cu 30%;
• Protecția și întărirea genelor naturale;
• Durabilitate până la 8 săptămâni;
• Se efectuează consecutiv timp de 3 luni (o data la 30 de zile), apoi se realizează întreținerea la fiecare 2 luni.

Tratamentul de laminare al sprâncenelor reprezintă o tehnică sănătoasă, non-invazivă, pentru un look feminin și rafinat. Este destinat doamnelor și domnișoarelor care optează pentru naturalețe. Laminarea sprâncenelor este un ajutor incredibil pentru sprâncenele neascultatoare. Tehnica fixează și ordonează fiecare fir rebel în parte, pentru o perioadă îndelungată.
Pentru această procedură se folosesc doar componente naturale. Nuanța sprâncenelor se personalizează în funcție de culoarea tenului clientei.
Ceea ce nouă ni se pare cel mai cool este că ai nevoie de O SINGURĂ ședință pentru a obține sprâncene perfect aranjate.