Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Incercati un tratament facial de la Gerovital

Incercati un tratament facial de la Gerovital

Gerovital este una din putinele companii de cosmetice romanesti care chiar stie ce face. Avand in vedere ca, in mare parte, suntem inca o tara destul de “naturala”, multe dintre ingredientele folosite de aceasta companie provin din Romania. Cu alte cuvinte se folosesc multe ingrediente naturale in compozitia cremelor si produselor cosmetice.

Astfel, in multe saloane, tot mai multe doamne incearca mai intai un tratament facial de la Gerovital, cu preconceptia ca “s-ar putea sa nu fie chiar atat de bun”

Totusi majoritatea raman uimite cand vad efectul, chiar dupa prima sedinta.

Exista cateva saloane in Bucuresti si cateva in provincie care folosesc produsele romanesti, iar acestea se pare ca le-au adus succesul.

Un tratament facial de la Gerovital inseamna in primul rand o demachiere profunda. Urmeaza apoi o tonifiere a tenului, cu ajutorul tonicului pentru ca mai apoi sa continuie cu o crema hidratanta. Dupa aceea, in functie de tipologia tenului se continua cu un peeler, sau un ser hidratant in profunzime sau serum pentru ochi obositi. Desi Gerovital inca nu are produse de lux (cum mai sunt exfolierile cu diamante sau cu venin de albina), isi face bine treaba. Dupa primul tratament vei putea observa efectele: pielea este mai fina, mai luminoasa, mai curata. Bineinteles ca daca vei continua, vei avea rezultate din ce in ce mai bune, iar asta te va incuraja sa mergi in continuare.

Vei vedea ca este important sa faci din tratamentul facial un obicei, care te va mentine frumoasa si tanara pentru timp indelungat. Incearca, chiar daca esti suspicioasa, nici macar nu costa foarte  mult pentru ca produsele nu sunt importate, sunt de pe meleaguri romanesti si ne place sa credem ca romanii inca stiu sa produca ieftin si de calitate.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.