Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Fii frumoasa cu tratamente Eximia

Fii frumoasa cu tratamente Eximia

Tratamentele Eximia reprezinta o combinatie unica dintre doua tehnologii patentate care au luat lumea prin surprindere dovedind ca nu exista o alta solutie impotriva celulitei in afara celor doua Endolift si Laserporation. Prima notiune se refera la o tehnica de masaj, tonifiere si drenaj limfatic in timp ce cea de-a doua denumire se refera la dizolvarea grasimilor, reducerea  ei si remodelarea corporala.

Este evident deci, de ce aceasta tehnologie nu are inca un competitor pe masura, pentru ca face tot ce vei avea vreodata nevoie de la un tratament de remodelare coprorala. In prezent nu exista un alt apparat care sa efectueze atat de multe operatiuni intr-o singura sesiune de tratament.  In plus rezultatele se simt chiar dupa prima sesiune, si nici macar nu este o operatiune dureroasa. Spre deosebire de alte tratamente ce pot fi inconfortabile, un abonament de tratamente Eximia este considerat a fi chiar relaxant datorita celor patru etape: masaj cu vacuum, relaxarea muschilor, imfosuctie si vibratii. Dispozitivul de endolift poate fi folosit in orice directive si este 100% sigur pentru tesuturile organismului nostru datorita alternarii de liposuctie si relaxarea.

Repetarea acestor 4 etape induce un drenaj limfatic eficient si, in acelasi timp, stimuleaza activitatea metabolica a tesutului adipos, asigurand astfel oxigenarea capilarelor, lasand pielea tonifiata, fina si elastica.

A fost conceput in Italia si a ajuns sa fie cel mai bun tratament de remodelare corporala in peste 40 de tari.

Partea interesanta a acestor tratamente Eximia? Aparatul are 29 de programe diferite, in functie de gravitatea problemelor cu celulita si de partea corpului ce necesita tratamentul . De asemenea, particle corpului mai dificile ori delicate, cum sunt fata, gatul sau bratele nu reprezinta o problema pentru dispozitivul Eximia.

Fazele alternante de suctie si presiune pneumatica favorizeaza reactivarea microcirculatiei de la nivel dermal, imbunatatind astfel circulatia limfatica, circulatia capilara si activitatea circulatory, in general. Aceasta functie ‘hemoreologica’ favorizeaza un flux sanatos de oxygen in sange si in tesuturi, precum si o eliminare mai simpla a reziduurilor limfatice, facilitand metabolismul.  

Alege acum seria de tratamente Eximia care sa te mentina tanara si frumoasa mai mult timp!

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.