Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

De ce sa incercati sa mergeti la masaj anticelulitic cu vacuum

De ce sa incercati sa mergeti la masaj anticelulitic cu vacuum

Din moment ce incepe sa se vada din ce in ce mai tare cu ochiul liber, este clat ca trebuie sa incepeti un tratament impotriva acestei afectiuni negative si inestetice care  va afecteaza imaginea. Rabdarea este absolut necesara deoarece acest tratament poate sa dureze putin. Celulita afecteaza tesuturile conjunctive cutanate dar si pe cele subcutanate.  Cum domeniul esteticii si al cosmeticii a evoluat atat de mult, masajul anticelulitic cu vacuum incepe sa fie folosit din ce in ce mai tare de catre persoanele afectate de celulita.  Tratamentul poate sa fie folosit indiferent de gradul de celulita pe care il aveti, acesta actionand la nivel cutanat dar si subcutranat iar rezultatele sunt garantate.

O sedinta de vacuum se realizeaza in doua etape:  in prima faza se aplica pe pielea afectata 2 sau 4 dispozitive sub forma unor ventuze. Acestea vor fi setate in functie de gradul celulitei. Va fi setata frecventa si presiunea ventuzelor  astfel incat sa fie stimulate straturile de grasime in sensul eliminarii totale. Principiul de functionare al ventuzelor este cel al presiunii iar in acest fel se atrage in cavitatea lor pielea din zonele afectate.  Pielea va fi desprinsa de pe straturile de grasime iar nodulii anticelulitici vor fi dizolvati. Timpul de actiune al ventuzelor este de circa 1o minute, iar in acest timp si cele mai adanci tesuturi afectate vor fi stimulate. Este posibil ca dupa actiunea ventuzelor pielea sa capete cateva vanatai. In cea de-a doua faza se efectueaza masajul anticelulitic cu ajutorul unor component metalice dupa ce in prealabil s-au aplicat uleiuri esentiale drenante sau creme anticelulitice.  Cum acest tip de masaj nu este unul oarecare, zona asupra careia se actioneaza va fi masata concomitant, dar si aspirate, in interiorul dispozitivului iar in acest fel va fi stimulata circulatia limfatica.

In functie de ce stadiu se afla celulita se va stabili si durata unei sedinte de tratament. Aceasta poate sa dureze intre 20 si 40 de minute insa un tratament complet dureaza 15 sedinte. Miscarile care se efectueaza sunt destul de agresive  si prin urmare acest tratament nu este recomandat femeilor insarcinate sau persoanelor cu anumite boli de piele ori celor care prezinta varice sau vase sparte de sange.

In timp, un tratament cu vacuum pe langa elasticitate pielii mai poate oferi si subtierea stratului de grasime. Cum este un tratament mai agresiv, reuseste sa ajunga pana la tesuturile subcutanate insa miracolul nu are cum sa nu vina cu o mica doza de durere. Merita sa incercati masajul cu vacuum intr-un salon cosmetica Piata Romana  ca sa va intensificati drenajul limfatic si circulatia periferica iar aceste actiuni vor netezi piela ce in final va avea aspect matasos.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.