Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Cum va faceti un masaj anticelulitic?

Cum va faceti un masaj anticelulitic?

Mai intai de toate, puteti incepe cu un dus cald, astfel incat porii sa se deschida, si apoi  sa alegi ce fel de crema sau ulei pe care doriti sa o aplicati pe zona afectata. Exista numeroase tipuri de creme pentru masaj anticelulitic pe piata, cu toate acestea, in timp ce cele mai multe dintre ele contin substante chimice de sinteza si substante cancerigene, iar unele dintre ele nu au nici o intentie de a vindeca celulita asa cum se spune pe pachetele de produse sau in publicitate. Sau, va puteti pregati uleiul propriu  cu ingrediente organice si utilizati-l pe Acela, in schimb. Pentru a face un amestec de ulei anti-celulita, puteti utiliza una dintre uleiurile : de nuca de cocos, ulei de susan, ulei de migdale, ulei de grau, care urmeaza sa fie ecologice si presate la rece, si se amesteca uleiul purtator cu unul sau doua uleiuri esentiale . Specialist foarte recomanda lavanda, portocala, rozmarinul si uleiurile esentiale de menta in lupta cu celulita. In plus, incalzirea uleiului un pic va ajuta sa fie mai eficiente si sa se difuze bine in piele.

Al doilea pas este de a aplica uleiul pe care le-ati incalzit doar un pic, fara intarziere pe zona afectata; acesta este cel mai bun de a aplica uleiul pe zona cu celulita. Cel mai bine este ca pielea sa nu fie complet uscata.

Pentru picioare si solduri, incepe cu frectii rapide, cu miscari circulare de la nivelul piciorului pana la genunchi pana cand se incalzeste zona unde faci masaj. Urmatorul pas este de masaj anticelulitic cu miscari circulare intotdeauna de jos in sus presand usor pe suprafata cu incheieturile pumnilor. Apoi, se framanta incet piciorul de jos in sus, cu miscari ciupite de jos in sus, cu ajutorul degetului mare si degetul aratator. Cu toate acestea gata, pielea ar trebui sa fie foarte moale si trebuie sa fii atenta sa nu dauneze tesutului. In cele din urma, aplica lovituri rapide, semidure, ritmice, intermitente pe zona pentru a trimite vibratii la zona afectata. Pentru burta, se framanta mana in jurul abdomenlui cu miscari circulare contra-sensul acelor de ceasornic.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.