Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Cum te poate ajuta remodelarea corporala ?

Cum te poate ajuta remodelarea corporala ?

Sunt 100% convinsa ca toate domnisoarele, doamnele, defapt femeile in general isi doresc sa arate bine, dar nu numai atat, acestea doresc sa se si simta bine in propriul lor trup. In ajutorul femeilor a iesit aceasta “remodelare corporala”, acest termen fiind folosit pentru toate metodele si tehnicile ce se folosesc pentru a sculpta, a subtia unele zone ale trupului, prin tonifierea muschilor sau a pielii, prin eliminarea celulitei si a tesutului adipos. In mare parte se refera la modelarea corpului dumneavoastra prin electrostimulari, masaje, impachetari cu substante ce remediaza celulita si efecte de redare a elasticitatii pielii. Pentru a ajunge la un rezultat satifacator si pentru a se observa progresul, combinarea corecta a anumitori procedee de remodelare corporala, va vor fi de folos mult mai mult decat clasica reteta “dieta+sport”. Este adevarat ca nu putem sa avem un trup perfect cu o alimentatie dezordonata si nesanatoasa. De aceea un nutritionist ne va spune exact ce regim alimentar putem aborda pentru a arata si a ne simti mult mai bine, bineinteles in combinatie cu sport si aceste tehnici de remodelare corporala: sedinte de masaj, impachetari, electrostimulare si sauna.

Bineinteles tratamentele de remodelare corporala mai scumpe au o eficienta mai mare, intr-un final meritandu-si toti banii, in acest caz am investii banii intr-un tratament ce dureaza mai mult si efectul e unul mai pronuntat, decat sa dam banii pe niste sedinte scurte in care procedura sa nu poata sa isi faca efectul, spre exemplu imachetarile sau electrostimularea incep sa arda din grasimile, sa topeasca celulita abia dupa aproximativ 20-30 de minute.

Sportul nu este indeajuns pentru a slabi si a avea trupul dorit. Este adevarat muchii se tonifiaza, silueta capata un aspect mai sanatos, mai ferm, insa sportul nu este indeajuns. Acesta trebuie combinat cu un regim alimentar sanatoas si potrivit nevoilor noastre, cat si cu  proceduri de remodelare corporala.

Deci  pentru a avea un corp ideal, nu uita ca, sa faci un singur lucru nu e indeajuns si ca vei avea un rezultat satisfacator daca vei combina tratamentele de remodelare corporala cu o alimentatie sanatoasa si cu sportul.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.