Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Cum se realizeaza un masaj cu bete de bambus

Cum se realizeaza un masaj cu bete de bambus

In cazul in care sunteti in cautare de ceva la moda, o tehnica nou aparuta de remodelare este modelarea cu bambus.  O metoda rapida si eficienta de a scapa de inestetica celulita este acest tip de masaj care are capacitatea si de a va face sa va simtiti mai bine si sa aveti o stare de echilibru. Acest masaj revolutionar reuseste sa tonifieze musculatura, ridica fesele,  reda elasticiotate pielii,  stimuleaza sistemul limfatic dar ajuta si la imbunatatirea circulatiei sangelui. Acest tip de masaj se recomanda si barbatilor, in special celor care practica sport, datorita stimularii musculaturii. Pe langa faptul ca va ajuta sa va simtiti mai bine, reprezinta un adevarat mix revitalizant pentru suflet si psihic. Factorii de mediu si stresul si-au lasat amprenta asupra organismului dumneavoastra asa ca este timpul sa luati masuri pentru a scapa de aceste efecte negative. Puteti apela la acesta terapie moderna din cadrul unui salon cosmetica Piata Romana si sa combateti starea de epuizare care va impiedica sa va desfasurati activitatea in parametric optimi. Puteti incerca acest tip de masaj  care este cel ma nou si mai in voga pentru a va crea un echilibru perfect intre corpul si psihicul dumnevoastra. Dupa masaj veti pleca cu o stare de bine  profunda, mult mai relaxati si cu zambetul larg pe buze.

Cum functioneaza acest tip de masaj?

Masajul se realizeaza cu ajutorul betelor de bambus  iar tehnica aplicata la acest tip de masaj este realizata din incheietura mainii. Terapeutul trebuie sa realizeze miscari de presiune care relaxeaza muschii si pot sa tonifice tesuturile pielii. Realizeaza miscari rulate  fapt care duce la drenarea suprafetei iar toxinele sunt eliminate. Un masaj cu bete de bambus poate fi aplicat pe intreaga suprafata a corpului sau doar pe anumite segmente: lombar, toracal, la nivelul talpilor, la nivelul membrelor superioare sau inferioare. Foarte apreciat este masajul facial cu bere de bambus, realizat cu bete de dimensiuni extrem de mici. Aceasta metoda de relaxare exotica trebuie neaparat incercata in cadrul Mon Beauty pentru ca va veti revitaliza si remodela intr-un timp destul de scurt.

Beneficiile masajului cu bete de bambus sunt urmatoarele:

  • Reuseste sa combata celulita
  • Are putere in tonifierea musculaturii
  • Stimuleaza sistemul limfatic si circulatia
  • Detoxifica organismul
  • Modeleaza armonios corpul
  • Alunga oboseala
  • Detensioneaza muschii

Daca doriti sa incercati si dumnevoastra acest tip de masaj intr-un salon de cosmetica Piata Romana trebuie sa stiti ca un masaj cu bambus dureaza aproximativ o ora si este recomandat sa se efectueze 2-3 sedinte pe saptamana timp de o luna.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.