Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Cum sa faci un masaj de relaxare

Cum sa faci un masaj de relaxare

Masajul in 5 minute: In aceasta lume grabita si stresata, nimic nu bate un masaj de relaxare pe gat si umari. Un simplu masaj de spate poate fi incredibil de relaxant. Dand un nivel profesional masajului terapeutic eficient este ceva care necesita ani de zile de  pregatire si de practica. Cu toate acestea, aici sunt cateva tehnici simple pe care le poti utiliza pentru a efectua un masaj scurt, simplu si sigur.

2) Unele reguli simple

In timp ce majoritatea oamenilor iubesc un masaj de relaxare rapid, daca esti la serviciu ar fi bine sa apelezi la o colega de incredere. Poti chiar sa o ‘platesti’ cu un masaj pentru ea.

In cazul in care persoana are vreo durere severa sau  a avut leziuni recente la zona gatului sau a umerilor, este mai bine totusi sa nu faci acest masaj. In schimb, sugereaza-i sa se programeze pentru  un masaj profesionist. In timp ce masajul se poate simti bine, ar putea agrava starea lor.

Masajul nu trebuie sa fie dureros. Ar trebui sa se simta bine. Durerea va face partenerul tensionat si invinge scopul masajului. Asa ca asigura-te ca presiunea este confortabila.

Nu masati nimic din ceea ce se simte osos. Oasele nu se relaxeaza. De asemenea, ele tind sa fie foarte sensibile la durere.

3) Nu iti distruge corpul

Daca ai incercat sa dai cuiva un masaj in trecut, este posibil sa fi constatat ca, pana in momentul in care au inceput sa se relaxeze, te durau deja mainile.

Urmeaza aceste principii simple si vei fi in masura sa faci un masaj de relaxare fara sa te simti ca si cum ti-ai distrus corpul.

Acum ca si colega ta este relaxata, fecti schimb si relaxeaza-te si tu. sau, am o idee mai buna: programati-va o ora de masaj de relaxare la Monbeauty, si nici nu va trebui sa stii vreun truc de masaj.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.