Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Cum sa alegi un masaj de relaxare

Cum sa alegi un masaj de relaxare

Viata tensionata si aglomerata din zilele noastre se rasfrange indeosebi asupra corpului nostru. Ajungem sa ne imbolnavim, sa imbatranim prematur, din cauza stresului continuu si tensiunii pe car nu mai ajungem sa o eliminam din organism.

Pentru a evita aceasta tragedie ogranica exista un tratament care este nu doar foarte eficient dar si foarte placut. Nu este foarte scump, dar uneori cand suntem foarte obositi tot ce ne dorim este un somn linistit, asa ca uitam ca avem aceasta alternativa. Este vorba de masajul de relaxare care te ajuta sa elimini tensiunea corporala si te relaxeaza.

Pretul unui masaj de relaxare pleaca de la 30-40 de lei si poate ajunge si la 100 de lei, in functie de materialele si produsele care sunt folosite.  Spre exemplu un masaj cu bete de bambus (care are si efect anticelulitit, doamnelor) este destul de ieftin, pleaca de la 40 de lei, in timp ce masajul cu pietre fierbinti si uleiuri esentiale din plante rare poate ajunge si la 150 de lei in saloanele cu staif.

Oricare tip de masaj de relaxare ai alege, tine mint un singur lucru: relaxeaza-te! Incearca sa te deconectezi de la stresul cotidian macar o data pe saptamana. Atat corpul cat si mintea ta vor resimti efectele si iti vei multumi pentru alegerea facuta. Iar cum saloanele nu mai sunt de mult teritoriu exclusiv feminin, faceti un cadou iubitului sai sotului si mergeti impreuna. Il veti ajuta sa se relaxeze si sa uite de griji, astfel ca va fi mai vesel si mai iubitor. Cu siguranta nu vreti sa pierdeti asta, asa ca veti mai reveni, fara doar si poate in salonul care va aduce linistea.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.