Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Ce proprietati are tehnica cu oxigen hiperbaric din Bucuresti?

Ce proprietati are tehnica cu oxigen hiperbaric din Bucuresti?

Oxigenul este un element indispensabil vietii, regasindu-se la nivelul fiecarei celule din organismul nostru.

Cand vine vorba de fermitatea si luminozitatea tenului, tratamentele pe baza de oxigen sunt foarte eficiente, deoarece revigoreaza tesuturile pielii in profunzime.

Tratamentul pe baza de oxigen hiperbaric este foarte des folosit in saloanele de cosmetica, datorita numeroaselor beneficii pe care le aduce.

In primul rand, prin infuzarea oxigenului in straturile dermale se urmareste diminuarea ridurilor si redarea elasticitatii tenului, fiind o metoda non-invaziva, ce se realizeaza foarte rapid si nu prezinta nici un efect advers.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric din Bucuresti permite obtinerea unor efecte imediate. Mai exact, vorbim despre obtinerea unui lifting facial, diminuarea ridurilor de expresie, regenerarea epidermului, eliminarea acneei, redarea luminozitatii chipului, eliminarea petelor pigmentare, dar si reducerea cearcanelor si a pungilor de sub ochi.

Oxigenul hiperbaric are o puritate de 98%, iar rezultatele asupa fetei se observa inca de la prima sedinta. Dispozitivele folosite asigura o presiune puternica, fiind considerate a fi mecanisme revolutionare in acest domeniu.

Daca stam sa ne gandim ca oxigenul din aer are o puritate de doar 16-18%, putem compara cam cat de eficient este cel purificat prin filtre speciale.

In unele cazuri, tratamentul cu oxigen hiperbaric din Bucuresti poate sa contina si alte elemente, cum ar fi vitamine, minerale, dar si alte elemente active, pentru a hidrata in profunzime pielea.

Dispozitivele folosite au rolul de a injecta oxigenul in epiderma, fara a folosi acele. Deci chiar si persoanele ce se tem de intepaturi pot sa apeleze cu incredere la aceasta tehnica, deoarece nu este dureroasa.

Grupele de colagen si acid hialuronic din tesuturile pielii functioneaza mult mai bine daca au un aport optim de oxigen, ceea ce inseamna ca pielea devine mai elastica si plina de vitalitate.

Practic, aceste tratamente au rolul de a intineri chipul unei persoane, deci sunt foarte importante pentru un ten sanatos si bine ingrijit.

Concluzionand, tehnologia a avansat foarte mult si in domeniul cosmeticii, iar metodele de tratament au devenit din ce in ce mai eficiente, dand rezultate uimitoare. Fiecare dintre noi ne dorim un ten cat mai perfect, lipsit de riduri si acnee, insa pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa ii acordam o atentie deosebita.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.