Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Ce presupune procedeul de epilare definitiva din Bucuresti?

Ce presupune procedeul de epilare definitiva din Bucuresti?

Epilarea definitiva este o tehnica moderna, luata in calcul de foarte multe persoane ce isi doresc sa scape de parul de pe corp, pentru totdeauna.

Cum tehnologia avanseaza destul de repede, in momentul de fata regasim diferite tipuri de dispozitive ce indeparteaza firele de par, fara a produce efecte adverse asupra organismului.

Ceea ce este bine de stiut este faptul ca epilarea definitiva pe baza de laser este cea mai frecventa metoda, fiind o procedura simpla si confortabila pentru paciente, deoarece este lipsita de durere, iar efectele se observa intr-un interval de timp destul de scurt.

Practic, laserul actioneaza asupra foliculelor de par, indepartandu-le. Rezultatele obtinute sunt vizibile de la a 6 a sedinta, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa asteptam prea mult.

Procedeul de epilare definitiva din Bucuresti se face dupa ce pielea a fost curatata in prealabil, pentru a nu exista urme de creme sau lotiuni de corp.

In general, numarul sedintelor pe care trebuie sa le facem variaza in functie de adancimea radacinii, de culoarea pielii, dar si de zona unde dorim sa se actioneze.

Spre exemplu, epilarea pe picioare si coapse este mult mai rapida comparativ cu epilarea in zone sensibile.

Parul nu va cadea in timpul primelor sedinte, ci treptat, devenind din ce in ce mai rar si mai subtire.

Procentajul de eliminare a firelor de par este situat la 90%, deci vorbim despre o eficienta ridicata a procesului de epilare definitiva din Bucuresti.

In ceea ce priveste contraindicatiile, exista cateva situatii cand nu se recomanda efectuarea unei epilari cu laser, acestea sunt: in cazul femeilor insarcinate, cancer de piele, diabet si hemofilie.

Daca este sa ne gandim cat de dureroasa este epilarea cu ceara, vom vedea ca exista alternative ce ne pot scapa de parul nedorit multi ani de acum inainte.

Concluzionand, despre epilarea cu laser putem afirma ca este o metoda ingenioasa, care ne asigura ca vom scapa de parul nedorit, atat de pe fata, cat si de pe restul corpului. In acest mod, nu va trebui sa ne mai preocupam de epilat la cateva zile, ci vom avea o piele fina.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.