Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Care este metoda cea mai eficienta de epilare definitiva din Bucuresti?

Care este metoda cea mai eficienta de epilare definitiva din Bucuresti?

Fiecare dintre noi isi doreste sa scape definitiv de firele de par de pe corp, care sunt inestetice si cresc foarte repede.

Epilarea la cateva zile este o metoda obositoare si destul de costisitoare daca este sa facem un calcul anual.

Tocmai de aceea, tehnologia ne vine in ajutor in acest sens. Mai exact, una dintre cele mai eficiente metode de epilare definitiva este considerata a fi fotoepilarea.

Fotoepilarea este o tehnica ce are avantaje majore, fata de metodele traditionale. Pe parcursul sedintelor nu vom resimti o durere atat de mare, comparativ cu cea din timpul epilarii cu ceara.

Cel mai important avantaj este faptul ca epilarea definitiva din Bucuresti ofera rezultate de lunga durata. Sa nu uitam ca laserul actioneaza in profunzime, arzand firul de par direct de la radacina.

Numarul sedintelor pe care urmeaza sa le efectuam variaza foarte mult in functie de fiecare persoana in parte si de grosimea firelor de par. Spre exemplu, exista cazuri cand 6 sedinte sunt suficiente, dar uneori avem nevoie chiar si de 12 sedinte.

Imediat dupa primele sedinte, vom vedea cum firele de par incep sa cada si sa se rareasca, dar rezultatele tind sa varieze de la o zona la cealalta.

In ceea ce priveste regulile pe care trebuie sa le respectam inainte de a apela la procedura de epilare definitiva din Bucuresti, ele sunt destul de simple. Cu o luna inainte nu vom mai epila parul cu ceara, ci il lasam sa creasca.

Femeile insarcinate nu au permisiunea sa efectueze aceasta tehnica, deoarece laserul poate afecta buna dezvoltare a fatului. In rest, contraindicatiile se aplica si in cazul bolilor de piele grave.

Conform statisticilor, cea mai eficienta procedura de epilare definitiva ramane cea cu laser, deoarece laserul are o intensitate mult mai mare asupra foliculelor de par.

Concluzionand, pentru a scapa de epilarea saptamanala, putem opta la aceasta metoda. Rezultatele sunt foarte bune, iar parul de pe corp dispare intr-o proportie de aproximativ 90%, ceea ce ar trebui sa ne faca destul de increzatoare. O piele fina si catifelata, lipsita de firele de par, este tot ceea ce ne dorim.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.