Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Beneficiile unui masaj cu bete de bambus

Beneficiile unui masaj cu bete de bambus

Masajul cu bete de bambus se realizeaza astfel: se unge cu ulei zona ce trebuie masata, apoi cu ajutorul batului de bambus se aplica o tehnica diferita de celelalte folosite in masaj si anume miscari de rotire – alunecare, realizate din incheietura mainii. Prin miscarile rulate suprafata corpului este drenata, iar toxinele sunt eliminate, dispar micro si macro nodulii celulitici, iar prin miscarile de presiune tonifiaza si relaxeaza muschii. Acest masaj produce senzatii variate ce nu pot fi inlocuite de nici o alta terapie, avand o textura si o duritate diferita, producand un efect specific asupra corpului. Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, energizant si detoxifiant.

Beneficiile masajului cu betele de bambus: Combaterea celulitei, tonifierea musculaturii, stimularea sistemului limfatic si a circulatiei, detoxifierea organismului, modelarea armonioasa a corpului, alungarea oboselii, detensionarea musculaturii.

Alegerea unui masaj cu bete de bambus reprezinta o idee perfecta daca iti doresti sa arati foarte bine si sa te relaxezi.

In cultura asiatica, bambusul simbolizeaza energia vitala, longevitatea si fertilitatea, iar tehnicile care astazi se practica in cele mai moderne centre spa au, de fapt, origini mai indepartate.

In China, masajul cu bambus a fost asociat din cele mai vechi timpuri cu tineretea vesnica, forta si prosperitatea. Iar studii recente demonstreaza ca, prin stimularea tesuturilor cu ajutorul acestor bete, corpul se umple de energie, circulatia fluidelor este impulsionata si se regleaza temperatura corpului, tulburata adesea din pricina acumularii de toxine si a circulatiei defectuoase.

Tehnica utilizata din cele mai vechi timpuri ne salveaza astazi de oboseala si ne tonifica musculatura. Beneficiile masajului cu bete de bambus au fost demonstrate cu mii de ani in urma de asiatici, iar astazi, aceasta metoda se practica in cele mai moderne centre spa.

Chiar daca vara a trecut, iar proba costumului de baie nu mai prezinta interes, constiinta inca ne apasa cand, din oglinda, ne priveste un trup nu tocmai tonifiat. Aflate in cautarea unei noi terapii care sa netezeasca celulita si sa confere pielii un aspect mai ferm, am descoperit masajul cu bete de bambus, oferit de Monbeauty.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.