Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Apeleaza la un tratament facial Gerovital, pentru o vara linistita

Apeleaza la un tratament facial Gerovital, pentru o vara linistita

Vara temperaturile o pot lua razna. Razele soarelui pot fi nocive pentru cei cu pielea sensibila, iar pentru pielea fetei, soarele este in acelasi timp un bun prieten si un dusman redutabil. Daca nu ai grija de tenul tau, poti trece peste o vara si sa pari si cu 5 ani mai batrana.

Pentru pielea fetei, exista un tratament facial Gerovital, care te protejeaza de soare, lasa tenul sa respire, ii permite sa se bronzeze si, in acelasi timp, nu lasa razele nocive ale soarelui sa patrunda in profunzimea pielii. Pentru ca acest tratament sa aiba efect, ai nevoie de un tratament o data la 3 saptamani sau chiar o luna, in functie de sensibilitatea tenului si de recomandarile cosmeticianului.

Tratamentul Gerovital este renumit in lume datorita calitatilor sale regeneratoare. Dezvoltat de compania romaneasca Farmec, este unul dintre brandurile cu care Romania sa mandreste atat in tara cat si peste hotare.

Daca alegi acest tratament facial si vei continua sa te bucuri de el si dupa ce te intorci din concediu, sau chiar mai mult, in fiecare luna, vei simti realele sale efecte. Iarna tenul tau va fi hidratat si protejat de vremea rece, in timp ce vara tenul tau nu va avea de suferit de pe urma razelor solare ultraviolete.

Beneficiile tratamentului facial Gerovital nu se termina aici. Fiind creat de un doctor in geriatria, tratamentul previne imbatranirea prematura a tenului si hraneste colagenul natual al pielii. Fiind potrivit pentru toate tipurile de ten, nimeni nu este discriminat. Pentru orice tip de ten se creeaza, cu ajutorul produselor cosmetice, un tratament facial Gerovital personalizat, perfect pentru tenul tau. Apeleaza cu incredere la cosmeticianul care foloseste produsele romanesti de infrumusetare.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.