Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Apeleaza la cele mai bune sedinte de epilat Piata Victoriei

Apeleaza la cele mai bune sedinte de epilat Piata Victoriei

Pentru toate femeile, epilatul creeaza adevarate controverse, adevarate momente de confuzie. Oricat de mult este dezbatut acest subiect, tot pare ca raman puncte neatinse si neclarificate. Asa ca acest articol te va ajuta sa intelegi de ce nu trebuie sa te chinui de una singura sa faci acest lucru.

Multe persoane aleg sa se epileze acasa, in confortul caminului lor privat, si refuza sa se duca la un salon special care ar putea sa le ofere rezultatele spre care acestea doar aspira. Epilatul acasa nu se compara cu cel facut la un salon speciat, cu unelte performante si cu un personal cu experienta in acest domeniu. Asa ca atunci cand te vei regasi si tu in aceasta situatie neplacuta, apeleaza la cele mai bune sedinte de epilat Piata Victoriei.

Este mai eficient sau un moft sa ma duc la un salon pentru epilare?

Controversele pot pleca si de la aceasta intrebare care, in aparenta, este simpla si care ar trebui sa aiba un raspuns simplu: nu reprezinta un moft nimic din ceea ce tine de igiena ta.

Nu trebuie sa te lasi pacalita de gurile rele, care gasesc partea negativa in orice aspect si in orice alegere. Simte-te confortabil si pregatita oricand sa apelezi la un ajutor profesional cand vine vorba de igiena si, deci, de sanatatea ta corporala.

Sunt si multe femei care aleg sa faca acest lucru de acasa, prin metodele cu care se simt cel mai bine, cel mai in largul lor. Apeleaza astfel la metoda epilatului cu lama de ras.

Lama de ras ar trebui sa fie considerata mai mult o solutie temporara, nu neaparat o solutie permanenta de a te epila (insa este totul in regula daca te-ai obisnuit sa te epilezi des). Spun acest lucru pentru ca vei observa dupa doar cateva zile de la epilare ca firele de par vor deveni iar vizibile. Si, ceea ce nu este deloc dezirabil este ca, parul care va creste dupa ce te-ai epilat cu rama va deveni mult mai dur, mult mai aspru, rigid si complet inconfortabil. De aceea este bine sa apelezi la metode de epilare care favorizeaza cresterea parului mult mai bland, mai firav.

O astfel de metoda este ceara. Cu totii fugim de ea sau ni se zbarleste parul pe piele numai cand auzim de aceasta metoda, pentru ca primul lucru care ne vine in minte este, ei bine, inevitabila durere. Durerea este poate cea mai mare caracteristica a epilatului cu ceara sau, cel putin, este primul lucru la care ne gandim, insa nici avantajele ei nu sunt de nebagat in seama.

Doua, trei sau chiar patru saptamani te poti bucura de o piele fina pana incepe sa redevina vizibile firele de par. O alta parte buna in epilatul cu ceara este faptul ca parul devine mult mai fin si, daca te obisnuiesti sa te epilezi doar cu ceara, vei observa ca in unele portiuni nici nu iti va mai creste la fel de mult par.

Insa, cum sa te epilezi tu singura cu ceara la tine acasa, cand nu poti suporta gandul durerii? Si, in plus, exista de multe ori si riscul sa nu te epilezi bine, sa nu fii multumita de rezultatele obtinute. Nu se compara cu epilatul la un salon specializat, un personalul stie ce are de facut.

Asa ca alege sa nu te mai chinui la tine acasa epilandu-te, cand poti sa alegi sa faci acest lucru la un salon. Durerea nu va mai fi atat de mare. Ceara folosita acolo este una mult mai buna, mai calitativa decat cea pe care o achizitionam din magazine. Ustensilele pe care le folosesc sunt, iarasi, mult mai performante, mult mai rapide si mult mai eficiente decat cele pe care le ai acasa.

Epilatul la salon tine de alegerile noastre – este o alegere. In cazul in care simti nevoia unui ajutor exterior, nu ezita sa profiti de el. In cazul in care esti multumita de rezultatele pe care le obtii singura acasa si nu iti doresti ceva mai mult, nu trebuie sa mergi la salon doar de dragul de  a merge. Acest lucru trebuie sa-ti usureze sarcinile.

In concluzie, daca si tu te regasesti printre persoanele care considera epilatul cu ceara ca fiind mai mult un chin, apeleaza fara nicio retinere la o sedinta de epilat Piata Victoriei si bucura-te de cel mai bun tratament.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.