Salon masaj anticelulitic, relaxare facial si remodelare in Bucuresti

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Alege un masaj anticelulitic cu vacuum

Alege un masaj anticelulitic cu vacuum

Terapia cu vacuum este un tip de tratament anticelulitic care foloseste puterea si beneficiile masajului in vederea indepartarii aspectului de coaja de portocala al pielii. Aceasta este o metoda non-invaziva care foloseste un dispozitiv special si se poate face atat la salon, cat si acasa.

Exista si beneficii complementare indepartarii celulitei legate de : arderea grasimilor; patrunderea adanca in toate tipuri de celulita, stimularea circulatiei sanguine sau limfatice; scaderea in diametru in zonele „lucrate” (abdomenul, bratele, coapsele, genunchii si posteriorul sunt cele mai problematice zone); imbunatatirea stimei si imaginii de sine, rezultate vizibile dupa primele sedinte.

Celulita ia nastere in tesutul adipos localizat in hipoderm. De la nastere numarul celulelor adipoase este constant. In cazul in care ne ingrasam, creste volumul acestor celule, nu numarul lor. Un adipocit (o celula grasa) isi poate mari volumul de 50 de ori marimea lui initiala! Aceasta acumulare comprima vasele de sange si limfatice, ducand la retentia de lichide si toxine in tesuturi si capatarea aspectului „capitonat” al pielii. Un masaj anticelulitic cu vacuum este cu siguranta foarte benefic si merita incercat.

Masajul anticelulitic in mod particular trebuie efectuat de o persoana cu pregatire specializata. Desi majoritatea saloanelor de cosmetica ofera acest serviciu, aceasta posibilitate trebuie privita cu circumspectie, deoarece in general personalul care efectueaza aceasta procedura nu are pregatirea necesara. Este promovata ideea ca masajul anticelulititc este eficient atunci cand are drept consecinta aparitia echimozelor (vanatailor) in zonele masate.

Este o conceptie acceptata cu usurinta, insa total gresita. Echimozele sunt contuzii superficiale, aparute prin lezarea vaselor mici aflate imediat sub tegument si prin extravazarea sangelui in spatiul din jurul lor. Trebuie tinut cont de faptul ca nu este vorba de un masaj de relaxare, ci se actioneaza insistent, uneori chiar dureros, insa este inacceptabil ca rezultatele sa fie reprezentate de traumatisme ale vaselor. Un masaj anticelulitic realizat Monbeauty va pune la dispozitie o multime de servicii de inalta calitate, de aceea fiecare persoana este asteptata pentru a verifica fara indoiala calitatea oferita. corect va duce la diminuarea progresiva a stratului adipos, insa nu prin „strivirea” celulelor grase, ci indirect, prin reactivarea circulatiei.

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.